Pareri clienti
Alegria: Anul trecut am solicitat ajutorul membrilor in legatura cu o locatie medie din punctul de vedere al raportului calitate/pret situata in localitatea Baile Olanesti! Am primit o indrumare convingatoare pentru pensiunea Maria! 

Am contactat pensiunea si am facut rezervare, dar cand am ajuns la fata locului am avut neplacuta surpriza sa observam ca doar cazarea ar fi avut loc in aceasta locatie, in vreme ce masa si procedurile ar fi avut loc intr-o alta locatie situata la o oarecare distanta, asa ca am decis sa schimbam locatia! 

Am ales Hotel Stogu si ni s-a oferit (noua pentru prima data - practic am facut inaugurarea ca sa spun asa) o camera in "aripa" noua a acestui hotel! 
Vreau sa spun ca am avut conditii de cazare aproape impecabile, evident, totul fiind nou si ceea ce nu-i putin lucru mai ales si cu gust! Aici ar fi de precizat ca in ultimele trei zile ale celor zece zile petrecute aici nu s-a mai facut curatenie cu acelasi sarg ca la inceput si ma refer la curatenia chiuvetei si a WCului iar la hartie igienica un pic s-au zgarcit - ma rog cred ca a fost o scapare a persoanei care avea in atributie acest lucru, mai putin a managementului hotelului! 

Si din punctul de vedere al procedurilor lucrurile au decurs relativ bine personalul s-a straduit si nu sunt reprosuri! 

Reprosuri ar fi la "locatia" aleasa pentru desfasurarea acestor proceduri si anume in mansarda "aripii" vechi, locul fiind destul de restrans si inadecvat ca dimensiuni si respectarea intimitatii oarecum! Trebuia sa urci 4 etaje si asta nu e deloc o alegere fericita in conditiile in care nu exista un lift cat de mic, iar scarile de la etajul 4 care duc spre mansarda sunt mici, inghesuite si oarecum abrupte. 
In ce priveste servirea mesei aici lucrurile stau mai putin bine, in sensul ca, desi exista o noua sala de mese care arata foarte frumos, mancarea e mai mult de cantina meniul fiind unul fix si fara posibilitati de alegere (am inteles ca doar la pensiunea Izvoare exista aceasta posibilitate - cu precizarea ca Hotel Stogu Pensiunea Izvoare si Pensiunea Maria apartin aceluiasi "concern" ca sa spun asa)! 
Recomand totusi locatia, mai ales ca de anul trecut a trecut un an si unele remedii la cele precizate poate chiar s-au facut! Se remarca prin eleganta, dar si prin ambientul natural absolut deosebit - zgomotul apei deasupra careia a fost construita aripa noua a hotelului Stogu! 

Nu am facut fotografii, dar vreau sa va spun ca pe diferite saituri turistice pe care este inscris Hotel Stogu exista fotografii cat se poate de relevante pentru locatia noua, iar eu nu mi-am permis sa atasez fotografiile de acolo!

Ana J.:

Initial am vrut sa ne cazam la Pensiunea Izvoare care face parte din acelasi grup hotelier cu Hotel Stogu si Pensiunea Maria, dar Pensiunea Izvoare nu avea camerele amenajate deoarece era sezon de iarna si turistii erau foarte putini, asadar am mers la Hotel Stogu. 

Am fost cazati la etajul 1 cu vedere in spate spre izvoare. Camera arata impecabil, totul era curat si nu au fost probleme cu caldura, in ciuda frigului de afara. Personalul de la receptie si restaurant s-a purtat foarte frumos, iar mancarea este senzationala. Recomand cu caldura acest hotel si asteptam urmatoarea experienta aici.